Protegim el teixit empresarial i els llocs de treball

Davant la complicada situació provocada pel coronavirus, des de Cerdanyola Empresarial ens hem sumat a la recomanció a les empreses d’implantar al màxim el teletreball i limitar a l’imprescindible els desplaçaments i les assistències als llocs de treball, complint estrictament les recomanacions de seguretat.

L’objectiu immediat és ralentir el nombre de contagis per evitar el col·lapse dels serveis de salut, que estan fent una tasca molt encomiable però que necessiten tota la col·laboració de la ciutadania per fer-la de la manera més efectiva possible.

Estem atents a l’evolució d’aquesta crisi, conscients que és possible que vagi a més i que calgui prendre mesures encara més difícils. Per això demanem serenitat per enfrontar-la minimitzant els perjudicis a la població.

Això també implica treballar des del minut zero per preservar el teixit econòmic i empresarial. Cal trobar un punt d’equilibri que permeti garantir la continuïtat de les empreses i dels llocs de treball.

Es per això que estem pendents que el govern de l’Estat confirmi aquest dimarts les mesures en matèria econòmica, que han de passar per donar el màxim suport possible al sector empresarial, comercial i hostaler, a més de protegir especialment la figura de l’autònom.

Jaume Maranges
President