Aquest web és propietat de L’associació d’Empreses de Cerrdanyola del Vallès, en endavant Cerdanyola Empresarial. L’accés a aquest web implica que s’han llegit i acceptat les següents condicions d’ús:

Condicions d’ús

Aquest web conté materials informatius elaborats per Cerdanyola Empresarial. Cerdanyola Empresarial es reserva el dret de modificar-los sense avís previ. L’usuari no ha d’enviar cap informació confidencial sense consultar-ho amb Cerdanyola Empresarial. Alguns enllaços d’aquest web condueixen a webs de tercers. Cerdanyola Empresarial no respon dels seus continguts.

Limitació de responsabilitat

Cerdanyola Empresarial no es responsabilitzan dels errors o omissions dels continguts d’aquest web, ni seran responsables de cap actuació feta a partir de la informació que hi apareix. Cerdanyola Empresarial no garanteix l’absència de virus o elements que puguin provocar danys en el sistema informàtic o en fitxers de l’usuari, i no respon pels danys i perjudicis que puguin ocasionar.

Propietat Intel·lectual

Els continguts i dissenys d’aquest web són propietat de Cerdanyola Empresarial. Queda prohibida qualsevol forma d’explotació d’aquests continguts que no en citi clarament la propietat intel·lectual i la procedència.

Protecció de dades

Les consultes a Cerdanyola Empresarial exigeixen la recollida d’algunes dades personals. Si no es faciliten, no serà possible prestar aquests serveis. El sol·licitant autoritza la incorporació de les seves dades a un fitxer de Cerdanyola Empresarial, i l’autoritza per a l’ús de les seves dades per a l’enviament de comunicacions informatives relacionades amb la activitat de Cerdanyola Empresarial. L’usuari podrà exercitar els drets d’accés, rectificació o cancel·lació de dades i oposició amb una sol·licitud escrita a comunicacio@aecv.cat.