Cerdanyola Empresarial és una associació de empreses que treballa en la defensa dels interessos dels seus associats i del teixit econòmic del territori, perquè entenem que el progrés i el benestar de la nostra societat depenen profundament de la capacitat de les empreses per generar riquesa i ocupació.

Així, des de la nostra associació intervenim per millorar els condicionants que afecten l’activitat empresarial, reivindiquem intervencions necessàries i participem en aquells espais de debat i decisió que la poden afectar.

Per això apostem vivament per un model de ciutat amiga de les empreses, que n’afavoreixi l’arribada i l’arrelament, i que els ofereixi motius per romandre a Cerdanyola del Vallès:

des d’uns polígons i infraestructures competitius fins a uns serveis administratius unificats i eficients, passant per unes modernes comunicacions, un transport públic suficient i un espai públic de qualitat.

Igualment, volem ser un espai de trobada de les persones emprenedores i un mitjà per canalitzar inquietuds i propostes que serveixin per crear sinèrgies a favor de l’economia i la societat.

Cerdanyola Empresarial és una entitat sense ànim de lucre compromesa amb la nostra societat i la seva gent, que defensa els valors de l’honestedat, la solidaritat i el respecte pel medi ambient.