Gràcies a la suma d’esforços de les empreses que en són sòcies, Cerdanyola Empresarial avui ja és un canal directe i preferent de comunicació amb les administracions i les diferents entitats que operen al nostre territori.

És per això que estem en condicions d’aconseguir acords avantatjosos amb entitats bancàries i altres proveïdors de serveis empresarials.

Com a associació estem en una posició immillorable per aglutinar i canalitzar les necessitats, inquietuds i suggeriments de les empreses de Cerdanyola del Vallès.

Igualment, rebem i fem arribar als nostres associats les diferents ofertes de formació, ajuts i informació vinculades l’àmbit de l’economia i l’empresa i convoquem i organitzem jornades tècniques amb experts.

De la mateixa manera, treballem per la promoció de les empreses associades, i per enfortir la xarxa de suport mutu entre totes elles, el coneixement i la col·laboració.

Som un lloc de trobada empresarial, ja sigui en reunions sectorials per a temes concrets, ja sigui en la nostra trobada anual de socis, la Nit de Cerdanyola Empresarial.

Amb el teu suport farem de Cerdanyola una ciutat amiga de les empreses, que aprofiti les seves potencialitats i sigui capaç de projectar al món un segell de qualitat que ens beneficiï a tots.

Per aconseguir tot això, et necessitem…

fes-te’n soci