La Gran Barcelona, tema dels Diàlegs de Cerdanyola Empresarial

 

El dimecres 17 d’abril tindrà lloc a la Fundació Catalònia una nova edició dels Diàlegs de Cerdanyola Empresarial, amb el lema “La Gran Barcelona, quin paper hi juguem?”. L’objectiu és debatre el paper que ha de jugar la nostra ciutat i les de l’entorn en aquesta realitat que cada dia ho és més: la Barcelona que desborda els seus límits estrictes, els de la seva àrea metropolitana i, gairebé, els de les comarques que les circumden, un fenomen que afecta l’economia i gairebé tots els aspectes de la vida d’aquest territori.

Per això hem convidat dos vallesans que, d’una o altra manera hi estan implicats. D’una banda, la santcugatenca Mercè Conesa, CEO de Barcelona Global, associació sense ànim de lucre, formada per 256 de les empreses, centres de recerca, emprenedors, escoles de negocis, universitats i institucions culturals líders de la capital, i més de 960 professionals que volen fer de Barcelona una de les millors ciutats del món per al talent d’impacte i l’activitat econòmica. Conesa ha estat alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, vicepresidenta i presidenta de la Diputació de Barcelona, directora del Port de Barcelona i de l’Incasol.

De l’altra, tindrem el bellaterrenc Juan José Brugera, president de Colonial, la Immobiliària de referència al mercat d’oficines de qualitat a Europa. Amb anterioritat havia estat conseller director general de Mútua Madrilenya, conseller delegat de SindiBank i subdirector deneral de Banc de Sabadell. També ha estat president del Patronat de la Universitat Ramón Llull, de la Fundació ESADE, Panrico, Holditex i del Cercle d’Economia de Barcelona, així com Conseller del Periòdico de Catalunya.

L’acte es farà a l’Auditori de la Fundació Catalònia a partir de les 19h i posteriorment tindrà lloc un còctel relacional amb els assistents.

L’entrada és lliure, però l’aforament limitat. Cal inscripció prèvia al mail admin@aecv.cat.