Front comú de les associacions empresarials de Cerdanyola i Sant Cugat

Les associacions d’empresaris de Cerdanyola i Sant Cugat tenen la intenció de reunir-se amb representants de l’Institut Català del Sòl (Incasòl) per reclamar que es comenci a treballar en la reordenació i la urbanització dels sectors de Campoamor i Can Fatjó dels Aurons, llindants amb el Centre Direccional i el Parc Empresarial de l’Alba.

Aquest és un dels acords que es van prendre en la recent trobada que han celebrat Cerdanyola Empresarial i Sant Cugat Empresarial. Les dues entitats es reuneixen periòdicament per tal d’establir i dur a terme accions a favor del desenvolupament empresarial d’ambdós municipis i el seu entorn.

Amb aquest mateix objectiu, les dues associacions han acordat demanar als respectius ajuntaments que s’activi amb caràcter urgent el grup de treball econòmic del CIT (Catalonia Innovation Triangle), integrat per les ciutats de Cerdanyola, Sant Cugat i Rubí. “Seria una molt bona eina de treball, sabent els interessos que compartim els tres municipis”, ha afirmat el president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella.