Coneix el nostre associat: Voronet

John Teuthof, Gerent de Voronet i director d’operacions

Voronet és una empresa familiar amb 40 anys d’antiguitat fundada i gestionada per la família Papell, des de l’any 2000 està ubicada a Cerdanyola.

Voronet es dedica a subministrar adhesius tècnics per a la majoria de fabricants d’automòbils europeus. Molts d’aquests adhesius no són visibles directament pels conductors ja que es troben a parts internes del vehicle subjectant peces. Voronet adquireix les cintes adhesives en grans formats, als principals productors mundials i les adapta, en mida i característiques, a les necessitats dels clients. La qualitat dels productes subministrats és fonamental per fidelitzar els grans fabricants; i per això, certifiquen els seus processos i dediquen una part important de personal al control de qualitat.

A més del sector d’automoció produeixen per a packaging, sector ferroviari i nàutic…

La major part dels seus productes són cintes adhesives; si bé també subministren escumes protectores, films de protecció… Recentment han creat una nova línia de negoci per comercialitzar a Espanya productes per al tractament de ferides al sector sanitari.

Facturen 9 milions d’euros i exporten un 55% a Europa, Àsia i Amèrica. Voronet està en expansió, buscant noves oportunitats de negoci a l’exterior -tenen un filial a Mèxic. Tenen una plantilla de 65 persones i el departament de personal és molt actiu captant talent i formant l’equip.

Preocupats pel medi ambient i la gestió eficient, està millorant els sistemes de sostenibilitat en la utilització de materials, aigua i residus.