Aquest dimecres 27 de maig Cerdanyola Empresarial va celebrar la seva Assemblea General Ordinària de socis per fer el balanç de l’any 2021, a les instal·lacions de Fundació Catalònia.

El president de l’associació va donar la benvinguda als assistents i va celebrar que “sembla que deixem enrere les fases més dures de la pandèmia, tot i que caldrà veure les conseqüències de deixarà en l’economia”. Igualment, va lamentar la guerra entre Rússia i Ucraïna com a “tragèdia humanitària, agressió innacceptable i un factor més de desestabilització global”. “Davant de les dificultats”, va concloure, “pren força el paper d’entitats com la nostra, on les empreses parlen amb una veu forta davant de les administracins i de la societat de la qual formem part”.

Durant la sessió es va renovar la Junta de l’entitat, on causen baixa Josep Maria Muixí, que hi seguirà vinculat com a assessor extern, i Encarna Cárdenas. S’incorpora a la Junta com a vocal Nuria Gras, de Grassoler SA.

Els associats van aprovar la memòria d’activitats i el balanç econòmic de l’any 2021 i van donar suport al pressupot per l 2022. Pel que fa als projectes per a aquest 2022, destaquen la recuperació de la Nit de Cerdanyola Empresaral, que se celebrarà el mes de juliol, i els Diàlegs, que es mantindran a l’hivern.

En el torn de precs i preguntes tothom va concidir que cal recuperar l’activitat preCOVID i continuar creixent en associats.