Presentació del Catàleg de Formació de la UAB

Coincidint amb l’Assemblea General de socis, Cerdanyola Empresarial va acollir la presentació del catàleg de cursos de formació contínua per a empreses de la Universitat Autònoma de Barcelona.

La presentació va anar a càrrec de Ramon Vilanova, Director de l’Escola d’Enginyeria de la UAB, qui va destacar que el catàleg ofereix formacions basades en fórmules d’èxit consolidades i també de necessitats específiques fruit d’anàlisis de mercat. Així, el catàleg se centra específicament en les àrees de tecnologia i sostenibilitat, totes en diferents formats i modalitats.

Vilanova també va destacar que la UAB és un agent formador i que “de vegades no se’ns identifica com a tal per part de les empreses, tot i que tenim tots els àmbits d’estudi i podem fer un ventall enorme de propostes”. Amb tot, prefereixen acotar en funció de les necessitats del teixit empresarial, “perquè volem ser útls”.

Durant l’acte es va convidar els assistents a utilitzar un aplicatiu per detectar les necessitats més comunes de tots ells.