Tests ràpids COVID-19, aquest dissabte a la plaça de Sant Ramon

La campanya de cribratge amb tests ràpids per al COVID-19 que vam anunciar i es va ajornar fa unes setmanes, tindrà lloc finalment aquest dissabte 30 de gener a la plaça de Sant Ramon, de 9 a 14h i de 15 a 19h.

Per a les empreses associades a Cerdanyola Empresarial el test és gratuït -un test per empresa. Si una empresa vol més d’un test, el preu serà de 18’25€ per prova addicional.

Cal fer reserva prèvia d’hora a la web www.testcerdanyola.cat. Hi ha l’opció de triar entre test serològic (per saber si es tenen anticossos de Covid 19) o test d’antígens (per saber si s’és positiu de Covid 19). Al pdf adjunt trobareu el codi de descompte que us correspon.

Els resultats de les proves, que es faran en una carpa amb personal qualificat, es comunicaran ens uns 15 minuts via SMS per evitar l’espera.

Comerç segur, ciutadania segura

Cerdanyola Empresarial dona suport a la campanya de cribratge massiu amb tests ràpids per al COVID-19 que promou a la nostra ciutat l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’empresa Flixmed, dedicada a la distribució de material sanitari, entre els quals destaca la distribució de testos d’antígens i serològics.

La campanya l’han batejat com a Comerç segur, ciutadania segura, i s’ha pensat per detectar possibles casos positius i controlar casos assimptomàtics per evitar contagis, però també perquè la ciutadania segueixi percebent els establiments locals com un lloc segur per fer les seves compres i consumicions.

Comerç segur, ciutadania segura compta amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola i l’assessorament dels responsables mèdics de la ciutat i de la Regió Metropolitana Nord en matèria de la COVID19.