Tests d’antígens gratuïts per a socis de Cerdanyola Empresarial

Cerdanyola Empresarial dona suport a la campanya de cribratge massiu amb tests ràpids d’antígens per al COVID-19 que promou a la nostra ciutat l’associació Cerdanyola Comerç i Serveis. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l’empresa Flixmed, dedicada a la distribució de material sanitari, entre els quals destaca la distribució de testos d’antígens i serològics.

Per a les empreses associades a Cerdanyola Empresarial, el test és gratuït -un test per empresa. Si una empresa vol més d’un test, el preu serà de 18’25€ per prova addicional. El preu per al públic en general és de 25€. Cal fer reserva prèvia d’hora a la web www.testcerdanyola.cat.

La jornada de tests ràpids es farà divendres, dissabte i diumenge vinents, a la plaça de l’Abat Oliba, de 9 a 14h i de 15 a 20h.

Les proves, que es faran en dues carpes amb personal qualificat, són del tipus nasso-faríngec. El temps de lliurament de resultats serà d’uns 20 minuts i es farà via SMS per evitar l’espera.

Amb cada test, es donarà un certificat conforme s’ha fet, si surt negatiu. En el cas que sigui positiu, s’aplicarà un protocol pactat amb els responsables COVID del Catsalut de la Regió Metropolitana Nord.

Comerç segur, ciutadania segura

La campanya l’han batejat com a Comerç segur, ciutadania segura, i s’ha pensat per detectar possibles casos positius i controlar casos assimptomàtics per evitar contagis, però també perquè la ciutadania segueixi percebent els establiments locals com un lloc segur per fer les seves compres i consumicions.

Comerç segur, ciutadania segura compta amb el suport de l’Ajuntament de Cerdanyola i l’assessorament dels responsables mèdics de la ciutat i de la Regió Metropolitana Nord en matèria de la COVID19.