Segona convocatòria del KIT DIGITAL, per a empreses de 3 a 9 treballadors

Ja s’ha publicat la segona convocatòria del programa Kit Digital adreçat a empreses de 3 a 9 treballadors. El període per presentar sol·licituds s’inicia el proper 2 de setembre a les 11:00 i es perllongarà durant un any.

D’acord amb les bases reguladores d’aquesta convocatòria, el bo digital de què poden gaudir aquestes empreses és de 6.000€ per finançar l’adquisició de solucions tecnològiques en qualsevol de les 12 categories establertes en el programa.

Així mateix, s’ha modificat l’ordre de bases que regula les convocatòries del Kit Digital. En aquest sentit, la nova ordre inclou dues noves categories de solució de digitalització (presència avançada a internet i marketplace), amplia les entitats beneficiàries dels ajuts i adapta els terminis d’execució, justificació i pagament per facilitar la implementació de les solucions, entre d’altres modificacions.

El segment d’empreses de menys de 3 persones treballadores i professionals autònoms encara no té data d’obertura, però és previsible que l’obrin el mes d’octubre.