Primera pedra del Centre logístic de PenguinRandom House

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume maranges, i el vicepresident Lluís Sisquella van assistir ahir a l’acte de col·locació de la primera pedra del que serà el Centre Logístic del grup editorial Penguin Random House, als antics terrenys de l’Aiscondel. El grup editorial es trasllada des de la seva seu actual a Pallejà.

A l’acte hi van intervenir David Alcázar, CEO de SEGRO, la societat immobiliària patrimonial encarregada de la construcció del centre logístic; la CEO de Penguin Random House, Núria Cabutí, i l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón.

Tots tres van destacar la importància de l’esdeveniment. Cordón va destacar que generarà 350 llocs de feina directes i més de 1000 d’indirectes i Alcázar, per la seva banda, va apuntar que el magatzem complirà tots els criteris d’eficiència energètica i sostenibilitat, a més de tenir fomentar la mobilitat sostenible. Finalment, Cabutí va explicar que es tracta d’una ubicació estratègica i qeu el grup té el compromís a contribuir amb l’entorn com a agents culturals i amb Cerdanyola com a ciutat del coneixement.

El nou magatzem ocuparà 42.000m2 i està previst que sigui operatiu al llarg del segon semestre de l’any que ve.