Línia d’ajuts de l’Ajuntament per a la reactivació empresarial

Fruit dels treballs de la Taula per a la Reconstrucció Social i Econòmica, on va participar la nostra entitat, l’Ajuntament de Cerdanyola ha obert una línia d’ajuts per pal·liar les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada pel COVID -19, i impulsar l’activitat econòmica al terme municipal de Cerdanyola de Vallès, atorgant liquiditat a les empreses de la ciutat per, contribuint a facilitar el compliment dels seus deures empresarials, ajudar al manteniment de l’activitat i així aconseguir la deguda protecció de l’ocupació.

Es contemplen Ajuts per a persones físiques o jurídiques amb o sense treballadors a càrrec amb activitat que s’ha vist afectada pel tancament, o que hagin vist reduïts els ingressos en almenys un 75%.

Els ajuts es poden tramitar telemàticament -a través de la seu electrònica www.cerdanyola.cat- o presencialment, ja que l’Ajuntament ha habilitat una oficina d’atenció a la Biblioteca Central -Sala Elisa Arimany, a la Pl. Enric Granados, 1 de la nostra ciutat. Els horaris d’atenció són de 9 a 13h i de 17 a 19h. Cal concertar cita prèvia al 674 400 136. La data límit és el 28 de juliol.

Descarregueu-vos les bases dels Ajuts COVID Ajuntament