Jornada de portes obertes a Voronet

Aquest dissabte 25 de maig hem tingut el plaer d’acompanyar l’empresa associada Voronet, en la Jornada de Portes Obertes que ha fet per celebrar els seus quaranta anys de vida, vint-i-quatre dels quals a la nau del carrer de Santa Anna, al polígon industrial La Clota.

Hem tingut l’oportunitat de visitar les instal·lacions i conèixer els processos de producció d’adhesius tècnics per a la indústria, de la mà del CEO Eduard Papell i altres directius de l’empresa. Ens han acompanyat l’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, i la regidora de Promoció Econòmica, Cristina Padilla.

Posteriorment, hem participar en el dinar de germanor i les activitats preparades, com el concurs de postres fets pel personal i les actuacions musicals.

 

D’esquerra a dreta, Magí Cavero, director financer; Albert Capel, director de Qualitat i Sostenibilitat; Jaume Maranges, president de Cerdanyola Empresarial; Eduard Papell, CEO; Carlos Cordón, alcalde de Cerdanyola; Cristina Padilla, regidora de Promoció Econòmica; Noelia Rubio, Directora de Persones, i John Teuthof, gerent. Fotos: Núria Puentes – Ajuntament de Cerdanyola