Avui Cerdanyola Empresarial compartim algunes de les iniciatives que empreses associades estan duent a terme durant aquesta crisi sanitària i econòmica provocada per l’epidèmia de la COVID-19, des d’accions solidàries fins a ofertes per a socis i nous serveis vinculats amb la crisi sanitària. Esperem que us siguin d’utilitat.

ROLAND DG

Roland DG al vostre costat: Descobriu la Roland DG Academy
El fabricant líder de impressores digitals Roland DG, ofereix als seus usuaris una sèrie de cursos gratuïts per ampliar coneixements i adquirir noves habilitats en el sector de la impressió digital; des de cursos de disseny a cursos més tècnics sobre tecnologia. Els professionals de Roland DG ofereixen diferents formacions adaptades al perfil de cada client.
Trobareu tota la informació a: https://www.rolanddgi.com/

CLOUDCOM

Descuentos a asociados
Ante la situación debida al COVID-19, CLOUDCOM, operador de telefonia móvil, fija y fibra para empresas, aplicará descuentos especiales de todo su port-folio de productos y servicios a los Asociados de Cerdanyola Empresarial. www.cloudcom.cat

PROCER ASSESSORIA

Línia de suport a empresaris i autònoms
A rel de la difícil situació en la que es troben molts petits i mitjans empresaris i treballadors per compte propi, Procer Assessoria Fiscal i Comptable ha encetat una línia de suport extraordinària consistent en la tramitació, sense cost, dels treballs relacionats amb les mesures urgents en els àmbits social i econòmic impulsades per les Administracions per fer front a la crisi del Covid-19: ERTOs, avals, moratòries, préstecs, impostos, cotitzacions… https://www.procer.net/

IMPRESSIONS.CAT

Línia de descomptes per a socis
Amb el codi “AECV2020” el associat pot accedir a un 10% de dte. en els Productes Covid-19: Mascaretes UNE65 personalitzades, MaskCat adults i infants, dosificadors automàtics de gel, productes desinfectants per a taules, mampares mostrador, vinils senyalitzadors… www.impressions.cat

T-SYSTEMS

Solucions per a empreses i accions solidàries
T-Systems ha engegat una línia de promocions per donar continuitat al negoci dels seus clients, actuals o futurs, i una altra per accelerar la digitalizació i estalviar-los costos, a més d’obrir l’espai Digital Now by T-Systems Iberia, on es poden trobar totes les novetats I solucions que impulsaran la digitalització de la vostra empresa en matèria de Cloud, Seguretat, SAP I tendències.

D’altra banda, T- Systems i Mercabarna han creat la T-Mercabarna Solidaria, la nova app que permet connectar l’oferta d’excedents de les empresas majoristes de Mercabarna, entitats socials i empreses de logística per crear una xarxa capaç d’oferir aquests excedents a les persones més vulnerables i amb menys recursos en aquesta crisi.

T-Systems col·labora en la fabricació de material de protecció amb impressores 3D per als sanitaris que estan lluitant contra el Covid-19.
https://www.t-systems.com/es/es

TOT DESTINS

Oferta de termòmetres per a empreses 
Oferta de termòmetres infra-rojos per mesurar la temperatura corporal TotalCare. 39,9 € + IVA. Despeses enviament 6€. Contacte: lluissoler@totdestins.com.

ARTROPS

Desinfecció d’espais
Esta empresa especializada en Desinfección Ambiental ofrece información y tratamientos especiales contra el COVID 19, con diferentes técnicas de aplicación: Desinfección de choque o terminal por vía aérea que se realiza por nebulización en frio, lo que permite acceder a todas las superficies y aquellas zonas de difícil acceso. Desinfección superficial, por pulverización o paños desechables con desinfectantes en superficies accesibles.

ARTROPS també subministra l’hidrogel Viribiol, higienitzant de mans, i el viricida Rely + On Virkon. www.artrops.com

BRIOXS

Situación excepcional COVID-19
Dada la situación de alerta que estamos pasando, BRIOXS ha incrementado su catálogo de tecnologías útiles para entornos de trabajo, como las dedicadas al Control de acceso para determinar la temperatura corporal de las personas que acceden a un espacio cerrado y para el conteo y aforo en espacios con aforo limitado. BRIOXS ofrece soluciones a todo tipo de empresas, entornos y presupuestos.
BRIOXS integra y conecta dispositivos y sistemas ofreciendo Servicios distribuidos “estándares” basándose en la plataformas IOT + Consola de gestión unificada. Igualmente, elabora proyectos de ingeniería o campañas de marketing a medida.
Contacto: info@brioxs.com