Goldwater & Partners obre despatx a Moguer (Huelva)

El grup Goldwater & Partners  (G&P), amb seu a Cerdanyola del Vallès i membre de Cerdanyola Empresarial, reprèn el seu procés d’expansió nacional amb l’apertura d’una nova oficina a Moguer (Huelva) Sevilla. Es tracta ja de la quarta seu, darrera de les de Madrid, Saragossa i Sevilla.

Goldwater & Partners és un grup professional especialitzat en la prestació de serveis d’auditoria, consultoria i assessoria financera-fiscal, laboral i qualitat a empresaris, empreses, entitats sense ànim de lucre o de règim d’atribució de rendes, en totes i cadascuna de les fases de l’organització: constitució, creixement-internacionalització i venda-traspàs o dissolució-cessament d’activitat. L’aplicació de criteris propis de l’auditoria és el factor diferencial d’aquest grup que garanteix un alt grau de qualitat de servei en comparació amb altres empreses o despatxos de consultoria.

Amb més de 30 anys d’història, la seva demostrada capacitat d’innovació i adaptació als canvis de tota mena que han esdevingut, li ha permès evolucionar al costat dels seus clients i donar resposta a les seves noves demandes.