Goldwater & Partners nou soci protector de l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció

Goldwater & Partners Auditors (G&P), empresa associada a Cerdanyola Empresarial, ha signat un conveni de col·laboració amb l’Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció (ACCID), pel qual passa a ser nou Soci Protector de l’entitat. Aquest acord uneix la voluntat de les dues entitats de formalitzar vincles de col·laboració per realitzar activitats de mutu interès en benefici dels seus col·lectius

L’acte de signatura, celebrat el passat dijous 18 d’octubre, va comptar amb la presència de Francisco Hidalgo, Administrador de G&P, acompanyat del Soci-Auditor Pedro Cortés; i de Montserrat Casanovas, Presidenta d’ACCID, junt amb Ana Quesada, gerent de l’associació.

“La col·laboració entre G&P i l’ACCID ha sovintejat a llarg dels darrers anys i, amb aquest conveni, volem reiterar el nostre ferm compromís amb el seu objectiu de millora de la transparència de la informació financera” ha assegurat Francisco Hidalgo.

ACCID, Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció, és una associació que neix amb l’ànim de convertir-se en un nexe d’unió pels professionals i acadèmics que treballen a Catalunya en l’àmbit de la comptabilitat. Va ser fundada l’any 2002 pel Col·legi de Censors Jurats de Comptes de Catalunya, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, el Col·legi de Titulats Mercantils i Empresarials de Barcelona. Posteriorment s’hi van incorporar el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers de Catalunya, i el Col·legi Oficial de Gestors Administratius de Catalunya.

Goldwater & Partners és una empresa especialitzada en la prestació de serveis d’auditoria de comptes, informes justificants de despesa, informes de justificació de d’ajuts i subvencions i informes pericials. L’empresa forma part de Grupo Procer, un grup professional que també ofereix serveis de consultoria i assessoria financera-fiscal, laboral i qualitat a empresaris, empreses, entitats sense ànim de lucre o de règim d’atribució de rendes, en totes i cadascuna de les fases de l’organització: constitució, creixement-internacionalització i venda-traspàs o dissolució-cessament d’activitat.