Èxit del 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja organitzat per Sisquella Grup

  • Els fons aconseguits permetran adquirir més de 10 tones de producte certificat ecològic de Veritas per a les persones afectades per l’impacte econòmic de la pandèmia
  • Vuitanta jugadors participen en el torneig, en una jornada esportiva i solidària

 

Foto de grup de jugadors, patrocinadors i organització

Sisquella Grup, empresa associada a Cerdanyola Empresarial, ha celebrat aquest dilluns 13 de setembre al matí el 1r Torneig de Golf Solidari de la Creu Roja a Catalunya al Club de Golf Sant Cugat, els fons dels quals es destinaran íntegrament a favor dels projectes de recuperació socioeconòmica per a persones en risc d’exclusió social dins el Pla Creu RESPON davant del coronavirus.

La Creu Roja i Sisquella assignaran els fons obtinguts al Pla Creu Roja RESPON, un pla estratègic per a fer front a les conseqüències socials i econòmiques del coronavirus. En aquesta primera edició, els beneficis es traduiran en més de 10 tones d’aliments certificats ecològics de Veritas – bàsicament oli, llet i peix blau en conserva, com ara tonyina i sardines- que es lliuraran a la Creu Roja.

En l’acte de cloenda del torneig, conduït pel periodista Xavier Bosch, hi ha intervingut el president de la Creu Roja a Catalunya, Josep Quitet Torné, qui ha explicat com la pandèmia ha afectat un gran nombre de famílies de Catalunya i com des de l’organització humanitària es treballa cada dia per pal·liar-ne els efectes. Igualment, ha remarcat la importància que les empreses s’impliquin en projectes com aquest, a través d’entitats com la mateixa Creu Roja.

Per la seva banda, el membre del consell de SisquellaGrup i del consell assessor de la Creu Roja, Jordi Cardoner i Casaus, ha donat les gràcies al Club de Golf Sant Cugat, al la trentena de persones voluntàries de la Creu Roja que han ajudar a dur-lo a terme i, especialment, als patrocinadors de l’esdeveniment.

L’acte s’ha tancat amb el lliurament de trofeus, a càrrec del mateix Josep Quitet i el CEO de SisquellaGrup, Lluís Sisquella.

El torneig ha comptat amb el patrocini de VeritasFiatc FundacióEkonDamm FundacióNivell PublicitariTotal Energies i Cíaluz.

 

Lluís Sisquella, CEO de SisquellaGrup, lliura el xec per valor de 10 tones d’aliments a Josep Quitet, president de Creu Roja Catalunya