Debat de Cerdanyola Empresarial sobre la mobilitat al territori

El ponents dels anteriors Diàlegs de Cerdanyola Empresarial, Eloi Planas i Jordi Gallés , amb Jaume Maranges

Cerdanyola Empresarial recupera la presencialitat amb un debat sobre la Mobilitat a Cerdanyola del Vallès. L’acte, que es farà el proper 1 de desembre a les 19h a les instal·lacions de la Fundació Catalònia, comptarà amb la participació de l’alcalde de Cerdanyola del Vallès, Carlos Cordón; el CEO de Moventia, Josep Maria Martí, i el president de la Comissió d’Urbanisme, Infraestructures i Transport de la Cambra de Sabadell, Pere Puig.

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, ha destacat que “la mobilitat és una assignatura pendent i una preocupació dels empresaris de Cerdanyola i del Vallès”, per la qual cosa “hem volgut comptar amb el nostre alcalde, com a coneixedor de l’estat de la ciutat i les seves necessitats i projectes, i dels responsables de Moventia i la Cambra, grans experts en la situació de la comarca”. “No oblidem”, ha apuntat, “que la mobilitat no és només local, sinó que Cerdanyola està connectada i té fluxos de desplaçaments a tot l’àmbit metropolità”.

Després del debat, està previst el lliurament dels premis que atorga el Rotary Club de Cerdanyola del Vallès “Impuls a l’emprenedoria jove”, i un sopar informal amb tots els assistents.
El preu per assitir-hi és de 30€ per a socis de Cerdanyola Empresarial i de 35€ per a no socis. Cal fer inscripció prèvia a admin@aecv.cat, on s’informarà de la forma de pagament.