El col·lectiu REFEM el Direccional presenta el seu decàleg a Cerdanyola empresarial

 

Els representants del col·lectiu REFEM Joan Carles Sallas, Àngel Gastón i Míriam Robles van presentar a Cerdanyola Empresarial les seves propostes de revisió del planejament del Centre Direccional de Cerdanyola per resoldre el problema dels abocadors en pro de la salut de les persones i l’entorn. Van assistir-hi el president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella; la vicepresidenta Alejandra Martel, i el vocal de la Junta, Xavier Garriga.

Els abocadors, el desplaçament de l’habitatge fins la trama urbana, l’activitat econòmica i comercial, així com la mobilitat, van ser els principals temes tractats.

Ambdues entitats van coincidir en la necessitat de resoldre el problema dels abocadors, posant per davant de tot la salut de les persones, i que les administracions comptin amb l’opinió de les entitats que treballen en el territori.

Igualment, es va destacar la gran oportunitat que segueix sent el projecte del parc empresarial (científic-tecnològic, industrial i terciari) i l’absoluta necessitat que Cerdanyola faci valdre les seves potencialitats i es converteixi en un pol d’atracció d’empreses de valor afegit amb capacitat de generar llocs de treball de qualitat per a la ciutadania de Cerdanyola.