Cerdanyola Empresarial s’ofereix a l’Ajuntament per a la reactivació econòmica de la ciutat

Cerdanyola Empresarial ha tornat a participar en la Taula de Reactivació Econòmica i Social de la ciutat, celebrada aquest dimecres per via telemàtica, per tal de fer balanç de les mesures que es van proposar al mes de maig, avaluar-ne el grau de compliment i proposar-ne d’altres.

En nom de l’entitat, Lluís Sisquella va oferir el suport de Cerdanyola Empresarial a l’Ajuntament per a diversos punts que encara no s’han dut a terme, com el Pla de Millora de Polígons, la implantació de la finestreta única empresarial i la creació de l’Oficina de Promoció Empresarial.

En aquest sentit, va demanar reunions urgents amb els responsables municipals de les àrees implicades, que van acceptar l’oferiment de col·laboració, tot i explicar que ja hi estan treballant.

Igualment, Sisquella va reclamar la creació d’una Taula sobre el tribut metropolità, com s’ha fet en ciutats veïnes, un tribut que va qualificar “d’injust perquè grava la propietat i que només es bonifica pel que fa a habitatges, però no nau industrials, per exemple”.