Cerdanyola Empresarial participa a la presentació de la nova marca de ciutat

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, va ser un dels ponents convidats a la presentació online de la nova marca de ciutat, Cerdanyola Ciutat del Coneixement, que impulsa el nostre Ajuntament. A l’acte hi van participar els representants de les institucions de referència en l’àmbit de la investigació, l’educació, el coneixement i l’empresa, com Javier Lafuente, rector de la UAB; Rosa Maria Sebastián, directora del Parc de Recerca de la UAB; Caterina Biscari, directora del Sincrotró Alba, i el mateix Jaume Maranges.

Des de l’Ajuntament, l’alcalde Carlos Cordón, va defensar la funció de la marca de ciutat com a element d’autoestima per a la ciutadania i de dinamització econòmica del territori. Tots els ponents van coincidir a elogiar la ubicació de Cerdanyola i de tots els centres de recerca que la poden convertir en un referent en el camp de la transferència tecnològica i del coneixement.

Maranges va parlar de les empreses com a receptores i transformadores del coneixement, els llocs on es desenvolupen les idees que neixen en els centres de recerca. També va elogiar la nova marca per la possibilitat que atregui talent i que generi llocs de treball i, per tant, benestar per a la societat en general.

Durant l’acte es va presentar el vídeo Cerdanyola Ciutat del Coneixement.

 

Podeu seguir tota la presentació en aquest vídeo.