Cerdanyola Empresarial defensa els bons valors en la pràctica de les empreses

La nostra associació participa en el lliurament de premis als joves emprenedors

Els jardins de Ca n’Ortadó van acollir un any més, i en van vuit, el lliurament de premis del Concurs d’Idees Empresarials Innovadores Can Serraperera per a Estudiants de Secundària, on Cerdanyola Empresarial col·labora formant part del jurat.

Xavier GarrigaL’acte, on va assistir una seixantena d’alumnes del Col·legi Montserrat, l’IES Banús, l’IES Forat del Vent i IES Gorgs, el van presidir l’alcalde Carles Escolà; el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Marc Costa; la consultora experta en educació, Iolanda de la Hera, i el membre de la junta de Cerdanyola Empresarial i director de 30Virtual.net, Xavier Garriga Fortuño.

Garriga va destacar la qualitat dels treballs presentats i la necessitat de fomentar la cultura emprenedora entre els joves, com a sinònim d’iniciativa, esforç, creativitat i innovació, eines imprescindibles per enfrontar incerteses i valorar, acceptar i assumir riscos, en una societat oberta i global on les feines vitalícies han desaparegut.

També va defensar la necessitat d’una bona preparació per detectar oportunitats i l’assumpció d’uns valors positius, des del compromís amb el progrés de la societat, el respecte al medi natural i la creació de llocs de treball de qualitat, fins a saber valorar el talent de treballadors i col·laboradors.

Garriga va concloure la seva intervenció animant els joves a no defallir davant d’un fracàs empresarial, que en cap cas pot ser un fracàs personal, perquè “de totes les experiències se n’aprèn”.