Cerdanyola Empresarial valora positivament la taula de treball per a la reconstrucció social i econòmica de Cerdanyola

 

Des de Cerdanyola Empresarial volem agrair l’esforç dut a terme per tots els participants a la Taula de Reconstrucció Social i Econòmica. Especialment a la valentia del Govern i de tots els grups municipals per haver obert la participació a les associacions i col·lectius que treballen en benefici de la ciutat. És una col·laboració que ens agradaria que continués, entenent que el camp de decisió és polític, però que les millors idees es poden generar en altres àmbits. Sobretot en els que són experts en allò que es tracta.

Com a associació d’empresaris ens preocupa el mig termini, la capacitat per generar activitat econòmica per recuperar llocs de treball; per aixà Cerdanyola empresarial fa proposta de crear una entitat públic-privada que s’encarregui de la promoció econòmica de la ciutat.

Com a associació d’empresaris ens preocupa el mig termini, la capacitat per generar activitat econòmica per recuperar llocs de treball; per això Cerdanyola empresarial fa la proposta de crear una entitat públic-privada que s’encarregui de la promoció econòmica de la ciutat.

Des del punt de vista de Cerdanyola Empresarial, també volem destacar el fet que no s’hagi volgut confrontar sectors de la societat que són interdependents i que estan destinats a entendre’s.