“La il·lusió us farà donar el millor de vosaltres mateixos”

El  Concurs d’Idees Empresarials per a Joves que cada any organitza Can Serraperera ha tornat a comptar amb Cerdanyola Empresarial com a membre del jurat, que ha valorat gairebé un centenar de treballs de 170 alumnes de Batxillerat

El lliurament de premis es va fer aquest dimarts 20 de juny als jardins de Ca n’Ortadó i en nom de la nostra associació hi va participar el vocal de la Junta, Jaume Maranges.

En la seva intervenció, Maranges va destacar el paper de la il·lusió i l’actitud a l’hora d’encara qualsevol projecte, ja sigui personal o professional.

Davant d’un auditori format per alumnes de batxillerat de diversos centres de la ciutat, Maranges va afirmar que només amb il·lusió no n’hi ha prou, però sense aquesta il·lusió no hi ha cap projecte que valgui la pena”. “La il·lusió us farà donar el millor de vosaltres mateixos”, va continuar, “i us permetrà millorar posicions dins de qualsevol estructura i, potser, qui sap!, animar-vos a empendre els vostres propis projectes empresarials”.

També va defensar valors com l’esforç, la dedicació, la formació continuada, el treball en equip, el compromís, la imaginació, la innovació, la responsabilitat, i el respecte, per acabar defensant el paper d’una actitud adient: “coneixement i habilitats es poden adquirir, però la diferència la marca la forma de ser i d’enfrontar el dia a dia, tant personalment com professionalment”.

L’acte va comptar amb les intervencions de la regidora de Promoció Econòmica, Contxi Haro, i de l’alcalde de Cerdanyola, Carles Escolà.