Sisquella Grup planteja solucions legals post Covid per a les empreses en el SCE Business Meeting

L’empresa associada de Cerdanyola Empresarial, Sisquella Grup, ha impartit un Business Meeting sota el títol “Solucions legals post Covid per a les empreses” aquest dijous 25 de març, amb l’objectiu de tractar els principals problemes sorgits arrel de la Covid-19 i oferir solucions per a les empreses. L’acte, organitzat per Sant Cugat Empresarial, ha tingut lloc a la Sala Creativity d’Esade Creapolis, però també s’ha pogut seguir en format virtual per tots aquells socis interessats.

L’activitat ha comptat com a ponents amb dos dels advocats de l’Àrea Legal de Sisquella Grup, Joan Navarro i Miquel Mitjans, que han tractat temes com la normativa actual dels ERTOS, els acomiadaments objectius, individuals i col·lectius, la jurisprudència actual en relació a l’empleador, el tractament de les empreses en crisi, la responsabilitat dels administradors societaris, i la moratòria, presentació de concursos i efectes.

Durant la seva intervenció, ambdós ponents han insistit en el “canvi de dinàmica de vida que ha sorgit arrel de la pandèmia” que ha afectat negativament tantes empreses, i han emfasitzat, sobretot, no caure en l’error de “barrejar patrimoni personal i empresarial”. De cara al futur, Mitjans ha senyalat que no descarta que la següent dècada es visquin uns nous ‘feliços anys 20’ com a resposta a la contenció i sensació falsa d’estalvi actual, però ha deixat clar que “la realitat del dia a dia de la societat serà una altra” i que “la classe mitjana serà la que més patirà els propers anys”.

Podeu recuperar aquí el vídeo de l’activitat: