“Seguim volent una Cerdanyola amiga de les empreses”

La nostra entitat va celebrar l’assemblea anual i va presentar el nou punt Incorpora Cerdanyola amb Grup Catalonia. La tarda es va tancar amb un Networking relacional

Cerdanyola Empresarial va viure una tarda intensa el dijous passat a les instal·lacions del Grup Catalonia, on va celebrar primer la seva Assemblea General de Socis per validar l’acció i els comptes de 2016 i donar llum verda als pressupostos i activitats per al 2017.

En la seva valoració, el president de l’entitat, Lluís Sisquella, va destacar la “velocitat de creuer” que duu Cerdanyola Empresarial en la seva tasca primària: “fer de Cerdanyola una ciutat amiga de les empreses, amb una administració àgil i eficient i unes infraestructures adequades”. Per prosperar en aquesta tasca, Sisquella va remarcar la necessitat de “seguir creixent en nombre d’associats”.

Posteriorment, es va presentar el nou Punt Incorpora Cerdanyola de l’Obra Social “la Caixa” que gestiona Grup Catalònia i que té com a objectiu la inserció laboral de persones vulnerables. Grup Catalonia compta amb el suport de Cerdanyola Empresarial en aquesta tasca.

La presentació del nou Punt Incorpora va anar a càrrec de Ricard Vidal-Ribas, responsable del servei d’Atenció a l’Empresa del Grup Catalonia, mentre que el director general del Grup, Joaquim Serrahima, va posar l’accent en la necessitat que les empreses siguin socialment responsables.

També va assistir a l’acte la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Contxi Haro, qui va elogiar aquesta iniciativa i la va posar al costat d’altres com els programes del Servei Municipal d’Ocupació.

La tarda es va cloure amb una visita en trenet a les instal·lacions del Grup i amb una sessió de Coctail-Networking que va comptar ambla participació d’empresaris, directius, representants de partits polítics, entitats i Grup Catalonia.