Ple al Fòrum 2015

Més de dues-centes persones, entre empresaris, directius, representants de patronals, banca, polítics i comerciants, van assistir aquest dimecres 10 de juny al V Fòrum de Cerdanyola Empresarial celebrat a l’Hotel Campus UAB.

El ponent al dinar conferència era l’economista Josep Maria Gay de Liébana, qui va fer un retrat de la situació econòmica a Europa i a Espanya, posant l’accent especialment en les amenaces: deute públic inassumible, poc crèdit bancari i creixements de poca qualitat en la majoria d’estats membre, mentre que Espanya continua llastada per un atur persistent, pèrdua de pes de la indústria, els impostos més alts d’Europa, l’energia més cara i una burocràcia “espectacular”.

Amb tot, va receptar confiança i optimisme, i que polítics trepitgin el món real per atendre les necessitats de l’economia.

El president de Cerdanyola Empresarial, Lluís Sisquella, va insistir en la necessitat de consensos, d’il·lusió i d’entusiasme, “en una Cerdanyola que està molt ben situada al centre de l’economia del coneixement, l’economia del futur”.