Nova sessió dels Esmorzars Empresarials dedicada a la IA

Cerdanyola Activa, de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, i Cerdanyola Empresarial estem preparant el setè Esmorzar de Can Serra en el marc del cicle d’esmorzars empresarials a Can Serraperera. L’acte tindrà lloc el proper dimecres, 17 de juliol a les 09:00 h. (s’ha avançat 30 minuts a l’horari habitual).

Sota el títol “IA com a Factor de Transformació Empresarial”, l’acte s’obrirà amb una MasterClass a càrrec de Sergi Ortiz Hernández, consultor, formador en Màrqueting i Comunicació Digital i Estratègies Online. Ortiz Hernández és especialista en la matèria amb un Màster en Aplicació IA i actualment  està desenvolupant diversos projecte d’implementació i assessorament en IA.

La jornada inclourà a més, dues taules de treball on ponents i empreses participants podran intercanviar coneixements i rebre assessorament especialitzat. L’objectiu principal és crear un espai de trobada i debat per a les empreses del territori, facilitant l’intercanvi d’idees i experiències sobre l’aplicació de la IA en els negocis.

El programa de l’esdeveniment començarà amb una benvinguda institucional, seguida de la conferència inicial sobre digitalització i la IA aplicada al negoci. Posteriorment, es duran a terme les taules de treball amb diferents temàtiques, on els assistents podran rotar i participar en discussions sobre les oportunitats i barreres per a la implementació de la tecnologia en els seus negocis.

Per tancar la jornada, es realitzarà un esmorzar-networking, oferint als participants l’oportunitat de connectar-se i establir contactes en un ambient informal.

Aquest 7è esmorzar contempla un assessorament especialitzat i acompanyament tecnològic destinat a fomentar la transició digital de les empreses, preferentment pimes, micropimes del teixit econòmic del municipi en el marc les actuacions del Centre Local de Serveis a les Empreses de la Diputació de Barcelona.

Les empreses interessades a participar en l’esdeveniment poden confirmar la seva assistència enviant un correu a ope@cerdanyola.cat.