Jornada Informativa del Programa Accelera el creixement

El programa Accelera el Creixement, impulsat per la Diputació de Barcelona i PIMEC, té l’objectiu de recolzar les empreses amb alt potencial de creixement.

Actiu des del 2012, el projecte acompanya 50 PIMES de la demarcació de Barcelona per fer-ne efectiva la capacitat de créixer, al facilitar-los eines per identificar els factors clau sobre els quals incidir, com són la innovació, l’equip directiu, el desenvolupament de nous productes i serveis, la comercialització o la internacionalització.

Per participar en aquest programa les empreses han de tenir un mínim de tres treballadors/es, la seva matriu o el centre de decisió ha d’estar a la demarcació de Barcelona i han de tenir una trajectòria empresarial igual o superior als cinc anys (creades abans del 31/12/2013). Però sobretot han de ser empreses amb voluntat d’invertir en el propi creixement.

La presentació es desenvoluparà a les instal·lacions del Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Cerdanyola Masia Can Serraparera i comptarà amb la presència de la regidora de Treball i Promoció Econòmica Contxi Haro, el vicepresident de Pimec Vallès Occidental i president de Cerdanyola Empresarial Jaume Maranges, així com els tècnics/ques de PIMEC i de la Diputació de Barcelona, que explicaran en què consisteix aquest programa.

Dia 28 de maig a les 9:30 h.
Lloc: Servei Municipal de Treball i Promoció Econòmica, Masia Can Serraperera. Av. de Roma s/n. Cerdanyola del Vallès.
Cal confirmar assistència a consolidacioiempresa@cerdanyola.cat.
Telf 93 594.70.50. Àrea d’empreses