Esmorzar Empresarial sobre eficiència energètica a les empreses

El cicle de conferències adreçades al teixit empresarial de la ciutat se suma a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

El dijous 22 de juny, coincidint amb la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, se celebrarà una nova sessió del cicle de conferències Esmorzars de Can Serra, organitzat pel Servei de Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb la col·laboració de Cerdanyola Empresarial.

L’eficiència energètica és un tema que cada vegada ressona més a les empreses; els alts costos energètics derivats de la variabilitat dels preus dels combustibles fòssils, i la consciència mediambiental han propiciat que moltes empreses necessitin repensar la seva estratègia energètica i comencin a implementar plans de com abordar el futur: menys despesa i menys emissions.

Alguna de les solucions plantejades passen per la instal·lació de fotovoltaica, auditories i monitoritzacions energètiques, i com última fase la creació de Comunitats Energètiques.  En la jornada del dijous 22 de juny, les persones ponents posaran de manifest totes aquestes casuístiques per prendre consciencia dels avantatges i la importància d’abordar aquesta transició energètica.

Les entitats i empreses col·laboradores del quart esmorzar seran ICAEN (Institut Català d’Energia), AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona), Grupo MHKm0 Energy i Emelcat. També participarà, Jaume Maranges, president de Cerdanyola Empresarial.

Aquestes jornades estan adreçades al teixit empresarial de la ciutat. Posteriorment es durà a terme un networking relacional entre les persones assistents.

L’Esmorzar de Can Serra sobre Eficiència Energètica se celebrarà el dijous 22 de juny, a partir de les 9:30 h al jardí de la Masia Serraparera. Per assistir-hi cal inscriure’s prèviament al web Cerdanyola Activa.