Defensa de l’optimisme al Fòrum de Cerdanyola empresarial

L’Hotel de la UAB va acollir ahir el Cerdanyola Fòrum de Cerdanyola Empresarial, que va tenir com a ponent convidat en Luca Lazzarini, responsable de Comunicació Comercial de Banc Mediolanum.

Sota el títol de Razoptimisme – Com ser constructiu i optimista en temps de crisi, Lazzarini va defensar una actitud positiva davant l’adversitat, posant nombrosos exemples que, tot i que hi ha males notícies al món, també n’hi ha de bones i tot sovint no s’expliquen. “Podem dir, com Obama, que aquesta és la millor època per viure de tota la història de la humanitat”, va apuntar, tot recomanant actituds positives que faran més fàcil la recerca d’oportunitats i solucions.

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, va explicar la raó de convidar un conferenciant del perfil de Lazzarini: “sortim d’una pandèmia i trobem un encariment general de la producció i una recessió que ens amenaça; necessitem aquest optimisme”.

L’alcalde de Cerdanyola, Carlos Cordón, va fer seves les paraules del ponent i va afirmar que “aquesta és l’actitud amb què treballem des del govern de la ciutat, amb una mirada positiva i propositiva”.

Beca Rotary

L’acte també va acollir el lliurament de guardons de la Beca Rotary Impuls a l’Emprenedoria Jove, que enguany arribava a la desena edició.