Convocada la Beca Rotary a l’Emprenedoria Jove

Ja s’ha fet convocatòria de la Beca Rotary Impuls a l’emprenedoria, que organitzen el Club Rotary de Cerdanyola i l’Ajuntament, amb el suport de Cerdanyola Empresarial. La Beca Rotary vol distingir la millor iniciativa local emprenedora de la nostra ciutat i potenciar i fer visibles els projectes basats en la innovació, les TIC’S, l’eficiència energètica, economia circular etc., realitzats per a persones emprenedores, preferentment de Cerdanyola del Vallès.

El premi a la millor iniciativa empresarial local estarà becat amb:

  • 2.500 € en efectiu per al circulant de la nova empresa. Patrocina el Club Rotary de Cerdanyola.
  • Assessorament empresarial amb el següent catàleg de prestacions:
    • Un any d’honoraris professionals gratuïts per la gestió dels serveis laborals, comptables i fiscals, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat. Patrocina Grup Sisquella.
    • Un any d’honoraris professionals gratuïts per a la gestió dels serveis jurídics i financers, que resulti de la posada en marxa del projecte Becat. Patrocina SOLVENTIAN.
    • Assessorament a la creació i disseny del web corporatiu. Patrocina REMARCA’T MÀRQUETING I COMUNICACIÓ.
  • Diploma acreditatiu al projecte guanyador i els finalistes.
  • Participació en l’esdeveniment “ Innpulso Emprende “ de la  RED INNLPUSO (Red de Ciudades de la Ciencia y la Innovación) d’Espanya , com empresa innovadora representant a la Ciutat de Cerdanyola del Vallès.

Els projectes es poden presentar en el Servei Municipal de Promoció Econòmica fins al 10 octubre. El nom del projecte guanyador i els projectes finalistes es donaran a conèixer a finals d’octubre o inicis de novembre dins de l’acte X Nit de Cerdanyola Empresarial, que organitza Cerdanyola Empresarial.

Aquelles persones interessades a participar en el concurs poden descarregar les condicions de participació a les bases del concurs, la sol·licitud de participació i la declaració responsable.