Conferència: “Perspectives econòmiques 2019-2020”

El catedràtic d’economia Oriol Amat conferenciarà sobre “Perspectives econòmiques 2019-2020: disrupcions i incerteses. Estem preparats?” el proper 13 de novembre a l’SC Trade Center de Sant Cugat. L’activitat, que compta amb el suport de Cerdanyola Empresarial i de l‘Ajuntament de Cerdanyola, l’organitzen iniciativa Vallès Empresa, Goldwaters & Partners, Procer i 30Virtual.

En la presentació s’explica que “en el que portem d’any, i molt especialment durant les darreres setmanes, hem estat sotmesos a un bombardeig de noticies i un munt d’articles d’opinió que es pregunten si estem a les portes d’una nova recessió.

Desacceleració de les grans economies, guerres comercials, Brexit, alentiment industrial, caiguda de les exportacions, mercat de deute, el model ‘low cost’, inestabilitat política… són el nostre pa de cada dia. I les empreses què? Què hem d’esperar en els propers mesos? Com prevenir el nou escenari?

En aquesta conferència, Oriol Amat -Degà de la UPF Barcelona School of Management i Catedràtic d’Economia Financera i Comptabilitat de la UPF- ens parlarà sobre que hi ha de cert de tot això en l’escenari actual, quines són les principals tendències a seguir i, conseqüentment, com les empreses haurien de preparar-se per fer front als reptes que se’ls venen a sobre”.

La conferència és farà el 13 de novembre de 17:45 a 20:00 h, a l’SC Trade Center (Avinguda Corts Catalanes, 5, Sant Cugat del Vallès).

Més informació.

Inscripcions.