Coneix el nostre associat: Interroll

Vanessa Calderón, responsable d'ESG, i Jesús Zapata, director financer

Vanessa Calderón, responsable d’ESG, i Jesús Zapata, director financer

El Grup Interroll és el principal proveïdor mundial de solucions per material handling. L’empresa va ser fundada l’any 1959 i cotitza a la borsa de valors SIX Swiss Exchange des de 1997. Interroll subministra als integradors de sistemes i fabricants de plantes una àmplia gamma de productes i serveis basats en plataformes en les següents categories: «Rollers» (corrons transportadors), «Drives» (motors i accionaments per a sistemes transportadors), «Conveyors & Sorters» (transportadors i classificadors) i «Pallet & Carton Flow» (sistemes d’emmagatzematge dinàmic).

Les solucions de Interroll s’utilitzen en els serveis postals i expressos, en el comerç electrònic, en aeroports, en els sectors d’alimentació i begudes, moda i automoció, i en moltes altres indústries. Marques líders com Amazon, Bosch, Coca-Cola, DHL, Nestlé, Procter & Gamble, Siemens, Walmart i Zalando utilitzen els serveis de l’empresa.

Amb la seva seu a Suïssa, Interroll disposa d’una xarxa global de 35 empreses amb una facturació de 664.4 milions de francs suïssos i 2.500 empleats (nombre mitjà d’empleats el 2022).

Interroll dona feina a unes 30 persones a Cerdanyola en unes noves instal·lacions, inaugurades fa menys d’un any, de 1.568 m2 . L’edifici de dues plantes està equipat amb plaques fotovoltaiques i amb carregadors per cotxes elèctrics. Des d’aquesta seu donen servei a España, Portugal i a Sudamèrica (con Sud) i és una de les principals seus a Europa. Aquest any Interroll España celebrarà el seu 50 aniversari.