Cerdanyola Empresarial s’integra a la Plataforma HUBB30

L’Associació d’Empresaris de Cerdanyola del Vallès, Cerdanyola Empresarial, s’ha incorporporat com a membre de ple dret del HUBB30, la plataforma integrada per la UAB, FPRUAB, EURECAT i l’ASSOCIACIÓ ÀMBIT B30, creada el febrer de 2019, i ampliada posteriorment amb entitats com Sant Cugat Empresarial o, ara, Cerdanyola Empresarial.

HUBB30 posa a l’abast de la societat les capacitats tecnològiques i el coneixement científic de l’Esfera UAB, un entorn d’excel·lència, un ecosistema de coneixement, en el qual conviuen i col·laboren les institucions vinculades a la UAB, i Eurecat i per resoldre les necessitats i reptes d’innovació d’empreses i institucions.

L’objectiu és oferir respostes innovadores, basades en la interacció i col·laboració entre experts, en un entorn de co-ideació i co-creació, multidisciplinari i multisectorial, per tal de millorar la competitivitat del territori B-30.

L’acte de signatura s’ha fet aquest matí, amb representants de la UAB, el PRUAB, l’ÀmbitB30 i Eurecat, d’una banda, i del president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges i el vicepresident Lluís Sisquella, de l’altra.