Cerdanyola Empresarial lliura el xec de la Nit a FADAM

“No us podeu imaginar la tasca d’investigació contra el càncer infantil que s’està fent gràcies a ajuts com aquest”. Ho va dir el dijous passat Antonio Manzanares, fundador i president de FADAM, en rebre el xec amb els beneficis de la VI Nit de Cerdanyola Empresarial, de la mà del seu president Lluís Sisquella i la seva vicepresidenta, Alejandra Martel.
Ja és una tradició des de la primera edició que bona part dels beneficis de la Nit es destinin a una causa solidària. I enguany ha recaigut en aquesta entitat que des de l’any 2006 treballa incansablement per recaptar fons, que cedeix íntegrament a l’Institut de Recerca de la Vall d’Hebron per a la investigació del càncer infantil. “És un gran ajut, perquè tots sabem en quin estat es troba la investigació en aquest país”, afirma Manzanares, tot recordant que FADAM ja porta recaptats uns 310.000 euros des que van iniciar la seva lluita.
Per la seva banda, Lluís Sisquella va expressar “l’orgull de la nostra associació per col·laborar amb FADAM”, una entitat que s’ha fet gran a partir de l’empenta proporcionada pel mateix Antonio Manzanares i la seva esposa, Maria Farners González, arran de la pèrdua del seu fill Àngel per culpa del càncer. “Han sabut transformar el dolor en força per aconseguir un dia que cap infant ni cap família hagin de passar aquest tràngol”, va concloure.
Igualment, va destacar la col·laboració de CaixaBank que, un any més, ha igualat la donació de Cerdanyola Empresarial a l’entitat solidària de La Nit.