Cerdanyola Empresarial col·labora amb la investigació del càncer infantil

Els beneficis de la darrera Nit shan lliurat al projecte #forçamiquel, que col·labora amb lHospital Sant Joan de Déu

El projecte #forçamiquel ha rebut els beneficis de la V Nit de Cerdanyola Empresarial, celebrada el desembre de l’any passat. Els vicepresidents de l’entitat, Alejandra Martel i Artur Porta, van fer lliurament del xec a un dels promotors d’aquesta iniciativa, Marc Carballeira, complint així l’objectiu de vincular la Nit a una causa d’interès social.

L’objectiu de #forçamiquel és recollir fons per al Departament d’Hematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, que els dedica a la investigació del càncer infantil. Aquest tipus de recerca depèn molt de les donacions privades, un 65% del seu pressupost, ja que no es considera prou rendible comercialment.

Com expliquen des de #forçamiquel, “un nen no és un adult petit; necessita fàrmacs i tractaments específics per lluitar contra la seva malaltia”. Per això es vol potenciar la investigació que trobi la cura “per a la toxicitat que comporten les quimioteràpies en els tractaments de leucèmia infantils”.

En Miquel era un nen que durant set anys va lluitar contra tres leucèmies. La seva família i entorn van decidir implicar-se en aquesta causa i, entre d’altres activitats, organitzen un exitós torneig de pàdel solidari que ja porta recaptats i donats més de 100.000€.

Trobareu més informació a www.forcamiquel.com.