Cercant solucions per al Polígon Polizur

El Polígon Polizur-Can Mitjans acull actualment unes seixanta empreses que ja fa anys que pateixen un problema que perjudicaforça el seu funcionament ila seva imatge. Els caps de setmana, dia i nit, es converteix en una veritable macrofesta a l’aire lliure, amb centenars de joves celebrant “botellots” al carrer.
Els resultats són visibles la resta de la setmana: grafits a tot arreu, deixalles de tota mena, deposicions… tant a l’exterior com més enllà de les tanques de les naus.
A més, com que la majoria dels assistents són de fora del municipi, durant el recorregut fins als diferents mitjans de transport (Renfe i autobusos) també es produeixen actuacions inapropiades que malmeten l’entorn, com ara pintades a les parets, ampolles trencades, etc.
La situació no millora, tot i les freqüents actuacions policials.
La nostra associació ja fa temps que va establir contactes amb empresarisdel polígon, els veïns de La Farigola i la mateixa sala de Festes de la zona, que també en surt molt perjudicada, per la mala imatge que li comporta, tot i no tenir res a veure amb aquesta situació  aliena a la seva activitat.
En nom de tots ells, Cerdanyola Empresarial ha mantingut reunions amb l’Ajuntament. El mes de novembre passat vam fer arribar un seguit de propostes destinades a la cerca de solucions, però a hores d’ara encara no hem rebut cap resposta.