Catalunya acollirà el 2020 el Circular Economy Hotspot

El Circular Economy Hotspot és l’esdeveniment europeu de l’any en economia circular

El Circular Economy Hotspot Catalonia (CEHC2020) reunirà uns 400 experts internacionals i serà una oportunitat única per mostrar iniciatives empresarials, estratègies governamentals i projectes innovadors que estan transformant l’economia de Catalunya cap a la circularitat. L’esdeveniment, coordinat per la Generalitat de Catalunya, tindrà lloc del dia 16 al 19 de novembre i oferirà conferències magistrals i itineraris guiats per visitar solucions circulars de diferents sectors que tenim al país.

En l’àmbit de la promoció de les estratègies i accions d’aterrament i promoció de l’economia circular des del mon local, diverses administracions i entitats supramunicipals han establert una coordinació per tal de fer present en el Circular Economy Hotspot la feina que les ciutats i pobles desenvolupen, en els diversos rols com a impulsors, facilitadors, promovent la sensibilització i com a consumidors de bens i materials.

Aquesta coordinació de l’Economia circular al món local s’ha establert per part de la Diputació de Barcelona (Àrea de Desenvolupament Econòmic, Turisme i Comerç i Àrea d’Acció Climàtica), Agència de Desenvolupament Econòmic de l’Àrea Metropolitana de Barcelona, el Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona i la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, sota el paraigües de la Generalitat de Catalunya.

Com a acció de sortida, la Generalitat de Catalunya obre la convocatòria per a empreses, organitzacions o centres tecnològics que vulguin presentar les seves solucions i desenvolupaments tecnològics al CEHC2020

Us fem arribar l’enllaç d’aquesta convocatòria.