Acord de col·laboració amb Banc Sabadell

L’Associació d’Empreses de Cerdanyola del Vallès, Cerdanyola Empresarial, i Banc Sabadell han signat un conveni de col·laboració, per tal de posar a disposició de petites empreses, comerços, despatxos i autònoms condicions financeres preferents. Les transferències, xecs, TPV i targetes tindran preus  avantatjosos. També podran accedir a la Plataforma d’Ajuts i Subvencions Europees i a l’assessorament que ofereix el banc.

Cerdanyola Empresarial té, entre d’altres objectius, aconseguir acords avantatjosos i preferents amb entitats bancaris i proveïdors de serveis empresarials que puguin beneficiar els seus associats.

El president de Cerdanyola Empresarial, Jaume Maranges, ha reconegut la llarga tradició de Banc Sabadell en el finançament de les empreses del Vallès i la col·laboració que ambdues entitats han mantingut al llarg dels anys de vida de Cerdanyola Empresarial.

Per part de Banc Sabadell, Carles Miquel, Director Regional del Vallès Occidental, ha posat en relleu la tasca de l’associació d’empreses en defensa dels interessos del teixit econòmic del territori.

Cliqueu aquí per conèixer les condicions que ofereix Banc Sabadell.