La Nit, un esdeveniment plenament consolidat

Uns 350 comensals participaran en aquesta nova edició de la Nit de Cerdanyola Empresarial, que tindrà lloc el dijous 30 de novembre, tots ells representants del món de l’empresa, l’hostaleria i el comerç de Cerdanyola. Aquesta és la previsió que ha fet el president de l’entitat, Lluís Sisquella, a la Masia de Can Serraperera, i acompanyat per la regidora d’Economia de l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, Contxi Haro.

Valorant que en complir la sisena edició sí que es pot dir que es tracta d’un esdeveniment plenament consolidat, Sisquella va voler recordar que “la Nit no es podria fer sense la participació de moltes persones, de dins i de fora de l’entitat”. Entre aquestes, va destacar els patrocinadors principals, Caixa Bank, Fundació Creactiva Catalònia i Sisquella Solucions Empresarials, a més dels col·laboradors Lacaba Advocats, MH Industrias i Impressions.cat.

El president de Cerdanyola Empresarial va destacar també la implicació municipal, de Cerdanyola Comerç i el Gremi d’Hostaleria, i la independència de les dues entitats a l’hora de triar quins comerços i quins restaurants són mereixedors dels reconeixements d’aquestes dues categories.

Precisament, els reconeixement i els negocis reconeguts seran els protagionistes de la Nit. Un any més, es lliuren fins a vuit distincions a empreses que hagin destacat en els apartats de Projecció de ciutat, Recerca i Innovació, Trajectòria Professional o Empresarial, Foment de l’Ocupació i desenvolupament de negoci, Responsabilitat Social Corporativa i Internacionalització, a més de les distincions en Comerç i Restauració.

Per la seva banda, Contxi Haro va destacar la il·lusió que generen uns reconeixements que, per la seva varietat, “ofereixen possibilitats a moltes empreses de molt diverses condicions”.

Dins de la Nit, es va recordar, també es lliura la Beca Rotary Cerdanyola a joves emprenedors, que va néixer íntimament lligada a la Nit i que també complirà sis edicions.

La Nit se celebrarà el dijous 30 de novembre a partir de les 20,30h a l’Hotel de la UAB. Informació i inscripcions a AQUÍ.